In The Paris Gourmet , Trish Deseine serves up a definitive guide
to French cuisine, divulging her secrets on all aspects of Gallic
food and entertaining. Her extensive black book of foodie addresses
in Paris and online is an essential resource for stocking your
kitchen with indispensible cooking utensils and table trimmings,
procuring the best ingredients, or dining at her most treasured
restaurants. Her practical advice covers everything from selecting
produce at the market to a sampling of her favorite French recipes.
Trish distills tips gleaned over two decades of living in France
into lists of rules on all aspects of enjoying food and
entertaining tips from hosting a great cocktail party to being the
perfect guest. A glossary of French cookery terms completes this
handsome book that features a leatherette binding and ribbon page
marker. Trish has become one of Frances most celebrated food
writers thanks to her unpretentious approach to food. This
accessible book provides all the information you need to delight in
French culinary traditionsin the style of Patricia Wellss seminal
Food Lovers Guide to Paris and to host like a true Parisienne.
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...