Tofu zdravě bez cholesterolu

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 4,61 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Tofu zdravě bez cholesterolu kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
6,75 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Tofu zdravě bez cholesterolu kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
6,75 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Tofu zdravě bez cholesterolu kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
4,61 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce spokojených rodin nám dává dobré vysvědčení.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Tofu zdravě bez cholesterolu je 6,04 €

Výber kníh autora Pavla Momčilová

Zobraziť všetky knihy autora Pavla Momčilová
Výber kníh vydavateľa Medica Publishing

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Medica Publishing
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.