If saffron was the most precious culinary item of the Middle Ages,
then the truffle is that of the 21st century. Gourmets let the
unique aroma of the truffle cost up to € 1.200 per kilogram. In his
new book, star chef Patrik Jaros takes you on a treasure hunt and
initiates you into the preparation of this delicacy. A subtle
philosophy develops, from the painstaking search to the most regal
dish – the truffle is a lifestyle. On 260 large format pages, the
aroma of the white as well as the black truffle confers a breath of
exclusiveness on each course of the menu, leaving no preparation
question unresolved. Follow us into the unforgettable world of the
truffle and let yourself be inspired by the masterly photographed
dishes.
Táto malá knižka je praktickým sprievodcom prípravou na váš
svadobný deň. Rozdelená na dve časti prvú, plnú užitočných rád,
informácií ale aj tajných tipov a trikov od odborníkov, ktorí majú
za sebou stovky a stovky svadieb. A druhú, praktickú sekciu, kde
máte priestor si poznačiť a naplánovať všetko dôležité. Termíny
skúšky šiat, stretnutia s dodávateľmi, rozpočet, zasadací poriadok
a omnoho viac. Denník sa hravo zmestí do kabelky každej nevesty,
ktorá sa už nevie dočkať toho najvzrušujúcejšieho obdobia akým je
práve príprava na váš Veľký deň. Ak ste hľadali dokonalý plánovač
tak ste ho našli a je v ňom všetko pokope. Prehľadne a elegantne
usporiadané pre Vašu spokojnosť, doplnené o krásne fotky
profesionálnych svadobných fotografov Veroniky a Petra, ktoré vás
nie len inšpirujú, ale hlavne naladia na tú správnu svadobnú nôtu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...