Since 2003, Alexandre Gauthier has been the chef at La
Grenouillere, a sixteenth-century farmhouse by the river Canche.
There, he creates a highly personal cuisine, a snapshot of every
season. Powerful, warm, sensuous, earthy yet delicate, it rests on
the building blocks of a classic French cuisine that he has
stripped of its formality and unnecessary intricacies. Gauthier has
received the distinction of being named a Chevalier de L'Ordre des
Arts et des Lettres from the French government and is one of the
leading figures of new European cooking. Through this book, he
offers a hundred of his culinary creations to read, to cook, to
consider. Superb photographs by Marie Pierre Morel showcase
Gauthier's food and the beauty of the region, where La Grenouillere
has become an important destination for foodlovers from all over
the world.
Štvrté pokračovanie najúspešnejšej fantasy série súčasnosti Trón zo
skla. Prečítaj a podľahni – séria Trón zo skla je aj tvoja nová
závislosť. Celaena sa vracia do nenávideného impéria. Aby sa
pomstila. Aby zachránila svoje kedysi mocné kráľovstvo a postavila
sa zoči-voči tieňom z minulosti. Odkedy akceptovala svoje férske
dedičstvo, už nie je najobávanejšou nájomnou vrahyňou Celaenou
Sardothien. Teraz je Aelin Galathynius, dedička terrasenského
kráľovského trónu. No kým sa zmocní trónu, musí bojovať. Za svojho
bratranca - bojovníka ochotného za ňu položiť vlastný život. Za
svojho priateľa - mladíka spútaného v temnom väzení. A za svoj ľud
zotročený surovým kráľom, za ľud očakávajúci návrat kráľovnej.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...