Since 2003, Alexandre Gauthier has been the chef at La
Grenouillere, a sixteenth-century farmhouse by the river Canche.
There, he creates a highly personal cuisine, a snapshot of every
season. Powerful, warm, sensuous, earthy yet delicate, it rests on
the building blocks of a classic French cuisine that he has
stripped of its formality and unnecessary intricacies. Gauthier has
received the distinction of being named a Chevalier de L'Ordre des
Arts et des Lettres from the French government and is one of the
leading figures of new European cooking. Through this book, he
offers a hundred of his culinary creations to read, to cook, to
consider. Superb photographs by Marie Pierre Morel showcase
Gauthier's food and the beauty of the region, where La Grenouillere
has become an important destination for foodlovers from all over
the world.
Pôvabná knižka nielen pre deti, ale pre všetkých, ktorí chcú deťom
porozumieť. Toto dielko dosiahlo svetový úspech a patrí do zlatého
fondu svetovej literatúry. Jeho hodnota a krása nespočíva len v
peknom rozprávkovom príbehu, ale hlavne v myšlienkach, ktoré ako
vzácne kamienky vytvárajú obraz ľudských vlastností...
Saint-Exupéry svoju knižku s čistým detským pohľadom na svet
venoval najlepšiemu priateľovi. Veď všetci dospelí boli najprv
deťmi. Ale máloktorý z nich sa na to pamätá.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...