Since 2003, Alexandre Gauthier has been the chef at La
Grenouillere, a sixteenth-century farmhouse by the river Canche.
There, he creates a highly personal cuisine, a snapshot of every
season. Powerful, warm, sensuous, earthy yet delicate, it rests on
the building blocks of a classic French cuisine that he has
stripped of its formality and unnecessary intricacies. Gauthier has
received the distinction of being named a Chevalier de L'Ordre des
Arts et des Lettres from the French government and is one of the
leading figures of new European cooking. Through this book, he
offers a hundred of his culinary creations to read, to cook, to
consider. Superb photographs by Marie Pierre Morel showcase
Gauthier's food and the beauty of the region, where La Grenouillere
has become an important destination for foodlovers from all over
the world.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...