In Vegetarian Mediterranean Feasts, Aglaia Kremezi is going back to
her roots, rediscovering the delicious, fresh, healthy,
easy-to-make recipes she grew up with. In this book, Kremezi
explores the traditional plant-based foods of the Mediterranean in
150 inspiring recipes, including Flat Bread with Dried Figs,
Roquefort Cheese and Rosemary, Santorini Fava with Braised Capers
and Onions and Rose Petal and Yogurt Mousse. Vegetarian
Mediterranean Feasts will appeal to even the most avid meat lover
with a cornucopia of simple, yet abundantly flavouful, seasonal
dishes. Attractive to the ever-expanding vegan and vegetarian
market, as well as for fans of Mediterranean cooking, Kremezi's
arsenal of master recipes for spice, nut and herb mixtures and
sauces, jams and pastes inspired by eastern Mediterranean and north
African traditions will transform even the most humble vegetable or
grain into an irresistible dish.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...