Amarant - zdroj výživy 21. století

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 8,17 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Amarant - zdroj výživy 21. století kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
8,17 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Kniha Vás provede zajímavou historií amarantu a jeho rozšíření do celého světa a také podá informace o jeho průmyslovém využití a možností amarantu pro biomedicínské aplikace. Tato publikace je první publikací v českém jazyce, která vypovídá o rostlině amarant nejen ve smyslu jejího využití ve výživě, ale popisuje také další typy průmyslu, ve kterých má amaranth své použití. Popisuje jeho aplikace v biomedicíně a přináší informace o jeho pěstování v ČR.
Výber kníh autorov Zadák Zdeněk , Kristina Matušová

Zobraziť všetky knihy autora Zadák Zdeněk, Kristina Matušová
Výber kníh vydavateľa Forsapi

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Forsapi
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.