Main Cities of Europe 2015 MICHELIN Guide

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 26,07 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Main Cities of Europe 2015 MICHELIN Guide kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
26,07 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
European travelers will find great places to eat and stay with the MICHELIN Guide Main Cities of Europe 2015: rigorously researched and annually updated recommendations to 3,800 hotels and restaurants in 44 cities spread throughout 20 European countries. Anonymous, experienced inspectors carefully select restaurants, using the celebrated Michelin food star-rating system. The range of recommended establishments appeals to all tastes and budgets. Travelers can feel confident relying on Michelin since only the best make the cut.
Výber kníh autora Kolektív

Zobraziť všetky knihy autora Kolektív
Výber kníh vydavateľa Michellin

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Michellin
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.