Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 52,16 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
52,16 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
52,16 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach je 52,16 €

Výber kníh autora Konrád Kendík

Zobraziť všetky knihy autora Konrád Kendík
Výber kníh vydavateľa Nová Práca

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Nová Práca
Naše tipy


Pros a dostaneš 2
Pokračovanie unikátnej knihy, ktorá do najmenších podrobností vysvetľuje, ako si utvárame svoj život a tú realitu, ktorú prežívame. Dozviete sa, že základom všetkého sú opakované, výrazné myšlienky, ktoré sa stávajú naším presvedčením a ktoré v nás vzbudzujú silné emócie. Naučíte sa, ako takéto myšlienky cielene usmerňovať tak, aby sme si do života privolali iba to, čo chceme a čo sa nám páči.