Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických
noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť,
podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe
hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj
cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach je 52,16 €
Pokračovanie unikátnej knihy, ktorá do najmenších podrobností
vysvetľuje, ako si utvárame svoj život a tú realitu, ktorú
prežívame. Dozviete sa, že základom všetkého sú opakované, výrazné
myšlienky, ktoré sa stávajú naším presvedčením a ktoré v nás
vzbudzujú silné emócie. Naučíte sa, ako takéto myšlienky cielene
usmerňovať tak, aby sme si do života privolali iba to, čo chceme a
čo sa nám páči.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...