Učebnica Suroviny 1 cukrár obsahuje informácie o pôvode cukrárskych
surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska
energetickej a biologickej hodnoty. Posúdenie akosti cukrárskych
surovín, poznanie príčin ich kazenia, zásady správneho skladovania
a ošetrovania surovín sú rozpracované v štvrtej kapitole. V ďalších
kapitolách sa žiaci oboznámia s vlastnosťami, zložením, výrobou,
skladovaním, ako aj použitím surovín v cukrárskej výrobe. Učebnica
obsahuje okrem základného učiva zaujímavosti z oblasti
potravinárstva, výživy, vlastností surovín, námety na samostatnú
prácu, úlohy na opakovanie, slovník cudzích a menej známych
výrazov.
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená
fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho
vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou
publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné
metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012).
Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických
odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné
poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou
vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s
ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými
problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina
popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú
prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané
techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...