Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch
surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a
využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce
informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník
cudzích a menej známych výrazov. Obsahovo na seba učebnice pre
jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do
jasných tematických celkov. Prinášajú prehľadné informácie o
jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe. Základné učivo
dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva. Okrem teórie
prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie
učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov
na uvažovanie.
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená
fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho
vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou
publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné
metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012).
Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických
odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné
poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou
vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s
ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými
problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina
popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú
prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané
techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...