Using the principles of the Southeast Asian taste theory, Tom Kime
shows why combining the four main tastes of hot, sour, salty and
sweet guarantees truly delicious results, every time. Here are 150
stunning recipes that guarantee to excite all the senses with fresh
flavours, vibrant colours and contrasting textures. Tom's simple
rule of thumb can be applied to all the food we cook and eat at
home, from simple dishes to whole meals where wine becomes one of
the components. Recipes are influenced by great world cuisines and
include Spiced Pear and Goat's Cheese Salad, Salt-and-spice Roasted
Pork Belly with Caramelised Peanut and Chilli Dressing and Creme
Brulees with Cinnamon and Earl Grey.
Pokračovanie úspešnej trilógie Pán Prsteňov, v ktorom sa zavŕši
príbeh putovania hobita Froda k Puklinám osudu a vojny, ktorá
zavládla v Stredozemi. Knihu preložil Otakar Kořínek.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...